Εγκαταστάσεις Δορυφορικών Συστημάτων

Εγκαταστάσεις Δορυφορικών Συστημάτων

Στη MrPcDoctor αναλαμβάνουμε  εγκαταστάσεις  και συντηρήσεις Κεντρικών Δορυφορικών συστημάτων παντός τύπου και μεγέθους. Με την χρήση σύγχρονων υλικών επιτυγχάνουμε τέλεια διανομή σήματος στα κτίρια με κεντρικά συστήματα.

Όλες μας οι εγκαταστάσεις παρέχονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ:

  1. Δορυφορικές Εγκαταστάσεις σε παλαιές πολυκατοικίες χωρίς εσωτερική καλωδίωση είτε κατεστραμμένη εσωτερική καλωδίωση

Υπάρχει η δυνατότητα σε παλαιές πολυκατοικίες να εφαρμόσουν κεντρικά συστήματα δορυφορικής λήψης για όλους τους ενοίκους του κτιρίου. Χρησιμοποιείται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο και χρήση των εξωτερικών τους καλωδίων, μέσω ειδικών συζευκτών (combiners), στα σημεία όπου συνδέονται οι ένοικοι, χωρίς επιπλέον καλώδιο προς τα διαμερίσματα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για κοινή λήψη σε πολυκατοικία είναι η χρήση δορυφορικού κατόπτρου διαμέτρου όχι μικρότερη από 1μ και LNB’s πολλαπλών εξόδων [twin (2), quarto (4), okto(8)].

ΤΡΕΙΣ (3) ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ

Με κοινή χρήση δορυφορικού κατόπτρου δίδεται η δυνατότητα να εστιάσουμε σε παραπάνω από ένα (1) δορυφόρο στην ίδια εγκατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξυπηρετήσουμε ολόκληρο το κτίριο με δορυφορικό σήμα και για τους δύο (2) πιο εμπορικούς  Δορυφόρους (EutelSat 9E και Hotbird 13E) που περιέχουν τα συνδρομητικά πακέτα της COSMOTE TV και NOVA.    Σε κάθε περίπτωση ο κάθε χρήστης διαθέτει αποκλειστικά το δικό του καλώδιο καθόδου προς το διαμέρισμα του.

  1. Δορυφορικές Εγκαταστάσεις σε σύγχρονα κτίρια που χρησιμοποιούν την εσωτερική τους καλωδίωση

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι το ίδιο απλά και οι εγκαταστάσεις το ίδιο αποτελεσματικές εφόσον γίνονται από έμπειρους τεχνικούς του χώρου.  Η MrPcDoctor μπορεί να σας διασφαλίσει την άρτια εγκατάσταση του δορυφορικού σας συστήματος.

Σε σύγχρονές πολυκατοικίες, σε ξενοδοχεία και σε όλες τις απαιτητικές εγκαταστάσεις η ανάγκη για επίγεια και δορυφορική λήψη είναι απαραίτητη. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες τεχνολογίες υπάρχουν 4 τρόποι τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε, για την εγκατάσταση σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες των καλωδιώσεων διανομής και τις ανάγκες των χρηστών.

  • Διανομή με επαγγελματικούς δέκτες QPSK.
  • Διανομή με πολυδιακόπτες (multiswitch)
  • Με διαμόρφωση QAM.
  • Με μεταλλαγή απο IF σε IF συχνότητα.