Εγκαταστάσεις κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης – CCTV

Εγκαταστάσεις κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης – CCTV

Η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης δημιουργεί νέες διαστάσεις στον τομέα της ασφάλειας. Κάμερες και εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών εντοπίζουν και καταγράφουν κάθε κίνηση στον προστατευόμενο χώρο. Παράλληλα προαιρετικά γίνεται μετάδοση της εικόνας σε τοπικό ή απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης.

Με πολυετή εμπειρία και με δεδομένο ότι ο κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις αλλά και ο κάθε πελάτης τις δικές του οικονομικές δυνατότητες η Εταιρεία μας  είναι σε θέση να προσφέρει  αξιόπιστες και οικονομικές  λύσεις για επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες – καταστήματα – εταιρείες –βιομηχανίες – φωτοβολταϊκά πάρκα κτλ) χρησιμοποιώντας για τις εφαρμογές της συστήματα των πλέων αναγνωρισμένων Εταιρειών στο χώρο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης: DAHUA – HIKVISION Τελευταίας Τεχνολογίας & Διεθνών Προδιαγραφών, πάντα με την Τεχνική συμβολή και Μελέτη της MrPcDoctor!

Αναλυτικά ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

1. Αναλογικές κάμερες

Έγχρωμες κάμερες υψηλής ανάλυσης, δέχονται φακούς όλων των ειδών, ημέρας & νύχτας.

2. Κάμερες Δικτυακές (IP CAMERAS)

H Εταιρεία μας εμπορεύεται και εγκαθιστά IP κάμερες  και εξειδικευμένο λογισμικό παρακολούθησης μέσω υπολογιστή και Windows Mobile. Διαθέτει μια υπερπλήρη γκάμα προϊόντων: από entry-level ΙΡ κάμερες για οικιακή χρήση μέχρι ταχύτατες speed-dome και megapixel κάμερες για απαιτητικές εφαρμογές.

3. Ειδικές κάμερες

Έγχρωμες και ασπρόμαυρες κρυφές κάμερες που μοιάζουν με ανιχνευτές κίνησης, πυρανιχνευτές κτλ.
Προγράμματα παρακολούθησης, καταγραφής και διαχείρισης εικόνων από δικτυακές και αναλογικές κάμερες.

 • Τρέχουν σε ένα απλό υπολογιστή.
 • Διαχείριση μιας ή περισσοτέρων τοποθεσιών.
 • Ευέλικτη ρύθμιση παραμέτρων καταγραφής εικόνων και ζωντανής παρακολούθησης από οποιοδήποτε υπολογιστή και από κινητά τηλέφωνα.
 • Έλεγχος κινητών καμερών.
 • Προγράμματα καταγραφής εικόνων χωριστά για κάθε κάμερα ή ομάδα καμερών για κανονική καταγραφή καθώς και καταγραφή πριν και μετά το συναγερμό.
 • Εύκολη εύρεση και αναπαραγωγή εικόνων χωρίς να διακόπτεται η καταγραφή.
 • Ανίχνευσης κίνησης καμερών.
 • Αυτόματη εκτέλεση προκαθορισμένων ενεργειών σε περίπτωση συναγερμού.
 • Δημιουργία αρχείου συμβάντων με δυνατότητα προσθήκης σχολίων.
 • Πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης χρηστών.
 • Μετάδοση εικόνας σε κεντρικό σταθμό.

4. Ψηφιακά καταγραφικά (DVR Stand Alone) & Υβριδικά (NVR)

Αυτόνομα δικτυακά υβριδικά καταγραφικά, δέχονται από 4 έως 32 κάμερες αναλογικές και μέχρι 64 κάμερες IP των περισσοτέρων κατασκευαστών. Κατασκευάζονται σε ειδικό κουτί DESKTOP με επεξεργαστή Pentium4 single ή Dual Core, ειδικό σύστημα ψύξης για 24ωρη λειτουργία με πλήρεις δυνατότητες παρακολούθησης και χειρισμού μέσω internet. Διαθέτουν DVD-RW για την εξαγωγή των Events σε DVD η CD. Μετάδοση εικόνας σε κεντρικό σταθμό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά για κάθε σύστημα που εγκαθιστά. Φυσικά, είμαστε πάντα στην διάθεση του πελάτη για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση και σωστή υποστήριξη του πελάτη μας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Για το λόγο αυτό παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας από την ημερομηνία παράδοσης του έργου.