Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης – Access Control

Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης – Access Control

Ελέγξτε την πρόσβαση στους χώρους που επιθυμείτε με τα συστήματα access control.

Τι είναι το access control;

Είναι ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει ή απαγορεύει την πρόσβαση ανθρώπων ή οχημάτων σε χώρους που έχετε επιλέξει. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής των εισερχομένων στους επιλεγμένους χώρους.

Πως λειτουργεί το access control;

Στην πιο απλή του μορφή το access control αποτελείται από έναν καρταναγνώστη, κάρτες, ηλεκτρικές κλειδαριές, μπουτόν εξόδου και φυσικά το κατάλληλο λογισμικό. Βέβαια, υπάρχουν συστήματα με περισσότερες δυνατότητες, που θα χρειαστούν και την ανάλογη εγκατάσταση.

Τι μου προσφέρει το access control;

Σε πρώτη φάση ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης κάνει ακριβώς αυτό που λέει: σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόσβαση στους χώρους που θέλετε να προστατέψετε. Από εκεί και πέρα οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

  • Μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει κάθε φορά από τους χώρους μη ελεύθερης πρόσβασης.
  • Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων από το χώρο εργασίας τους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που έχουν καταγράψει οι κάρτες για τον υπολογισμό των ωρών απασχόλησης του προσωπικού.
  • Μπορείτε να εκτυπώσετε τα δεδομένα που έχουν καταγράψει οι κάρτες.

Συστήματα που λειτουργούν με βιομετρικές μεθόδους

Τα συστήματα αυτά μπορούν να συγκρίνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας από μας (δακτυλικό αποτύπωμα, ίρις οφθαλμού κ.λ.π.) και σε περίπτωση ταύτισης της βιομετρικής ταυτότητας, τότε δίνεται η εντολή στην ηλεκτρική κλειδαριά να ανοίξει, για να εισέλθει ο εργαζόμενος στον προφυλασόμενο χώρο.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά για κάθε σύστημα που εγκαθιστά. Φυσικά, είμαστε πάντα στην διάθεση του πελάτη για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση και σωστή υποστήριξη του πελάτη μας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Για το λόγο αυτό παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας από την ημερομηνία παράδοσης του έργου.