Κάμερες Ασφαλείας – CCTV

Κάμερες Ασφαλείας – CCTV

Τι είναι;

Τα συστήματα CCTV γνωστά και ως Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης παρέχουν την δυνατότητα στο χρήστη : της παρακολούθησης, επιτήρησης και ελέγχου του εκάστοτε χώρου μέσω καμερών οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες του πελάτη. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό αφενός χρόνο και σε επιλογή παρακολούθησης σε παρελθοντικό χρόνο. Όλες οι καταγραφές των καμερών έχουν την δυνατότητα να αποθηκευτούν για ορισμένο χρονικό διάστημα σε Hard Drive (σκληρού δίσκου) ή στο Cloud (ηλεκτρονική αποθήκευση αρχείων)

Η πρόσβαση του χρήστη σε ζωντανό χρόνο είτε σε παλαιότερες καταγραφές μπορεί να γίνει μέσω του καταγραφικού και απομακρυσμένα μέσω οποιασδήποτε φορητής συσκευής του χρήστη (Laptop,Tablet, Smartphone) με την προϋπόθεση να μπορεί να συνδεθεί στο Ίντερνετ.

Η μελέτη του χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας των συστημάτων CCTV πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου από την MrPcDoctor.

Νέα Εποχή CCTV

Η νέα εποχή για το σύστημα βιντεοεπιτήρησης έφτασε! Οι κάμερες ασφαλείας νέας γενιάς δημιουργούν ένα προηγμένο σύστημα εποπτείας και καταγραφής του χώρου μας με νέες δυνατότητες κι εργαλεία.

Καινοτόμες τεχνολογίες με αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης σε συνδυασμό με τις υψηλές αναλύσεις είναι εδώ για να αναβαθμίσουν το επίπεδο ασφαλείας των εγκαταστάσεων μας!

Με την ενσωμάτωση των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης – Artificial Intelligent (ΑΙ) στα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης – cctv επιτυγχάνουμε:

1. Ευκολότερη παραμετροποίηση των κανόνων.

Η παραμετροποίηση των κανόνων γίνεται ευκολότερη αφού τα συστήματα καινοτόμων τεχνολογιών μπορούν να προσαρμοστούν μόνα τους στα πραγματικά δεδομένα.

2. Αύξηση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας των εφαρμογών.

3. Μείωση του κόστους των προϊόντων.

Καθώς χρησιμοποιούνται τεχνολογίες μαζικής παραγωγής κι όχι εξειδικευμένες τεχνολογίες, οι οποίες έχουν εφαρμογή μόνο σε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV.

4. Μείωση του κόστους εγκατάστασης.

Κατά την εγκατάσταση απαιτούνται λιγότερες ώρες παραμετροποίησης, εν συγκρίσει με τα ενεργητικά συστήματα παλαιάς τεχνολογίας.

Γιατί είναι χρήσιμη η ενσωμάτωση τεχνολογιών AI σε επίπεδο ασφάλειας;

Στην πλειονότητα τους, οι μέχρι σήμερα εφαρμογές βιντεοεπιτήρησης περιορίζονται απλώς στην καταγραφή συμβάντων ενώ απαιτούνται υψηλές αναλύσεις, starlight εφαρμογές και λοιπές τεχνολογίες, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία για την διαλεύκανση του εν λόγω συμβάντος.

Τα οφέλη για τον τελικό χρήστη είναι μοναδικά!

Με την χρήση των Video Analytics, το παθητικό CCTV μετατρέπεται σε ένα ενεργητικό σύστημα ασφάλειας, όπου πέραν από τη λεπτομερή καταγραφή, είναι πλέον σε θέση να αποτρέψει ένα συμβάν.

H Τεχνητή Νοημοσύνη τροφοδοτημένη με άπειρη πληροφορία, είναι ικανή  να αντιληφθεί και να ξεχωρίσει ένα αληθινό συμβάν από ένα ψεύτικο.
Έναν άνθρωπο από ένα ζώο, ένα αμάξι από μια μηχανή ή ένα πεζό κ.λ.π.

Ένα προηγμένο σύστημα βιντεοεπιτήρησης (cctv), το οποίο πέραν από την καταγραφή υψηλών αποδόσεων, αποτελεί ταυτόχρονα κι ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, είναι ικανό να  προστατεύσει έναντι κάθε απόπειρας κακόβουλης ενέργειας (π.χ. διαρρήξεις, κλοπές, βανδαλισμούς, τρομοκρατικές ενέργειες κ.α.).

Επιλέγουμε την ιδανική ανάλυση για τον χώρο μας

Απολαμβάνουμε εντυπωσιακές εικόνες…

Ασφαλής Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Με την υπηρεσία Dynamic DNS (DDNS)

  • Επιλύετε το πρόβλημα των συνεχώς μεταβαλλόμενων διευθύνσεων IP  της κατοικίας σας, συνδυάζοντας τη διεύθυνσή σας με ένα σταθερό όνομα τομέα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε μια ακριβή στατική IP.
  • Τα προϊόντα αποκτούν αξία, καθώς αξιοποιείται στο έπακρο η τεχνολογία προκειμένου να προσφέρεται μια μοναδική εμπειρία στον τελικό χρήστη.
  • Προστατεύεστε από DDoS επιθέσεις, αυξάνοντας την ασφάλεια σας κι αποκτώντας πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες και τη λειτουργία όλων των συστημάτων.