Συστήματα Παραγωγής Καπνού

Συστήματα Παραγωγής Καπνού

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να ειδοποιήσει για μια διάρρηξη αλλά όχι να την αποτρέψει. Οι διαρρήκτες χρειάζονται λιγότερο από 3′ για να διαπράξουν το έγκλημα, ενώ η αστυνομία χρειάζεται τουλάχιστον 10′ για να ενεργήσει.

Τα συστήματα παραγωγής ομίχλης καπνού αποτελούν την πιο αξιόπιστη και ταχύτατη λύση ασφαλείας με 100% αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Ταχύτητα

Το ταχύτερο και το πιο αποτελεσματικό απ’όλα τα συστήματα ασφαλείας!


1. Κάλυψη έως 50τμ μέσα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα
.
Απόδοση

Η καινοτομία στην κατασκευή του εξασφαλίζει:

1. Μηδενική ορατότητα της διάταξης του χώρου και των αντικειμένων.

2. Αίσθηση αποπροσανατολισμού και φόβου για τον εισβολέα
.
Ασφάλεια

Ένα αξιόπιστο σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης:

1. Συνδέεται με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού.

2. Ενεργοποιείται ταυτόχρονα με την όπλιση του συναγερμού ή από το button πανικού του χρήστη.
Συντήρηση

Ένα σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης φιλικό προς τον χρήστη του επιτρέπει να ρυθμίσει την πυκνότητα, την ποσότητα και το χρονικό διάστημα ρίψης της ομίχλης, μειώνοντας στο ελάχιστο το κόστος συντήρησής του.

Η ομίχλη που διαχέεται στην ατμόσφαιρα καλύπτει ολοκληρωτικά το χώρο, δημιουργώντας έντονη αίσθηση αποπροσανατολισμού, φόβου και ενδεχομένως πανικού στον επίδοξο διαρρήκτη. Η επίδραση της ομίχλης στην ψυχική υγεία, αν και αναπόφευκτη, είναι η μοναδική συνέπεια που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο αντικλεπτικός καπνός είναι απολύτως αβλαβής τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια

Εκτός από τον ανθρώπινο παράγοντα όμως, η ομίχλη είναι ακίνδυνη τόσο για το χώρο όσο και για τα αντικείμενα που αυτός περικλείει, όπως οι ηλεκτρικές κι οι ηλεκτρονικές σας συσκευές. Δεν προκαλεί ζημιές ή αλλοιώσεις και φυσικά δεν αφήνει κατάλοιπα. Άλλωστε, ο σκοπός κάθε συστήματος ασφαλείας είναι να προστατεύει τον χώρο μας, την περιουσία μας και την ζωή μας!

Δείτε πώς λειτουργεί στην πράξη!

Για τα πρώτα κρίσιμα λεπτά μιας διάρρηξης, η συσκευή αντικλεπτικής ομίχλης καλύπτει το κενό χρονικό διάστημα μεταξύ της ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού που ήδη έχετε* και της επέμβασης από τις αρμόδιες αρχές,  προστατεύοντας απόλυτα την ζωή και την ιδιοκτησία σας.

*Σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει προεγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ή το σύστημα ασφαλείας σας χρειάζεται αναβάθμιση, απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας.