Δημιουργία E-shop

Δημιουργία E-shop

Γιατί να επιλέξετε την MrPcDoctor;

Στην MrPcDoctor εξειδικευόμαστε στην δημιουργία eshop σύγχρονων, υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης ώστε να βγαίνουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να σας φέρνουν πωλήσεις και πελάτες άμεσα.

 Και επειδή αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα αυτά κατασκευάζοντας το eshop σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε έχουν ελκυστικό design, είναι λειτουργικά για τον επισκέπτη, responsive και mobile friendly και εύκολα στην διαχείριση.

 Mε έδρα την Αθήνα με πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε την εμπειρία και την γνώση για να κατασκευάσουμε το eshop που πάντα ονειρευόσασταν! 

Δημιουργούμε eshop με WordPress/Woocommerce, Μagento αλλά και Custom ανάλογα της ιδιαιτερότητες του κάθε project και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Τι θέλουμε να πετύχουμε δημιουργώντας το δικό σας e-shop

  1. Να έχει όμορφο και ξεχωριστό design.
  2. Να το βρίσκουν εύκολα όσοι δεν το γνωρίζουν.
  3. Να αξιολογείτε θετικά από την Google και από τις μηχανές αναζήτησης.
  4. Να είναι εύχρηστο και λειτουργικό και για τους διαχειριστές και για τους πελάτες.
  5. Να διαθέτει ποιοτικό περιεχόμενο (σε κείμενα και φωτογραφίες).
  6. Να έχει πολύ καλή απόδοση, ταχύτητα και να είναι προσαρμοσμένο σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες
  7. Να είναι ασφαλές και να το δείχνει.
  8. Να είναι προσαρμοσμένο στον κανονισμό GDPR.
  9. Να μετατρέπει τους επισκέπτες του σε πελάτες.

Δημιουργία Eshop με WordPress, Magento & Custom

Όποια από τις τρεις επιλογές και αν διαλέξετε (WordPress/Woocommerce, Μagento αλλά και custom) η MrPcDoctor θα δημιουργήσει το δικό σας e-shop έτσι ώστε να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, να κερδίζει τους επισκέπτες του από την πρώτη στιγμή, να απηχεί το ύφος που σας ταιριάζει και να προσθέτει στο κύρος και στη φήμη της επιχείρησής σας και φυσικά να είναι ικανό να αποδώσει αποτελεσματικά, να προσελκύσει επισκέπτες και να πουλήσει, μετατρέπoντάς τους σε πελάτες.

 Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Δημιουργία Eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%

Στην MrPcDoctor γνωρίζουμε άριστα τις απαιτήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την υλοποίηση eshop ενταγμένων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ώστε να έχετε την βεβαιότητα ότι θα εγκριθεί.

Όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ απαιτούν την ανάρτηση σχετικού banner προβολής του προγράμματος στην κορυφή του eshop, προσαρμογή για ΑΜΕΑ (συμβατό με τα πρότυπα WCAG 2.0 και W3C) και φυσικά να είναι τουλάχιστον δίγλωσσο (ελληνικά – αγγλικά).

Σχεδιασμός του Eshop

Η διαδικασία του σχεδιασμού είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού θα καθορίσει το ύφος, το αισθητικό αποτύπωμα και την λειτουργικότητα του e-shop σας. Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να προσδιοριστούν οι στόχοι οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο e-shop, οι κατηγορίες και υποκατηγορίες των προϊόντων, ο αριθμός και ο τρόπος ανάρτησης των προϊόντων καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί και να πουλήσει. 

Σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμα σε smartphones και tablets (responsive) που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Επιλέγετε πως θέλετε να σχεδιαστεί στο eshop σας.

Σχεδιάζουμε τα e-shop με τρείς τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας

1. Theme

Με αγορά ποιοτικού theme (σχεδιαστικού προτύπου) και τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια ακόμη και σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε για σχεδιαστικές – εικαστικές παρεμβάσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες και λειτουργικότητες του theme δίνοντας στο e-shop σας χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αρμονία με την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας και το καθιστούν.

2. Παραμετροποίηση theme

Με αγορά ποιοτικού theme (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, ώστε όχι απλώς να είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις (αισθητικές και λειτουργικές) του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά να εντυπωσιάζει και να καθίσταται σχεδιαστικά μοναδικό.

3. Custom σχεδιασμός e-shop

Custom σχεδιασμός του e-shop σας εκ του μηδενός. Ο σχεδιασμός γίνεται εξ’ ολοκλήρου από τους γραφίστες και τους web designer της ομάδας σας με σκοπό να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη μας.

Συχνές Ερωτήσεις για Eshop

Ποιο είναι το κόστος της δημιουργίας ενός eshop;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση γιατί η ερώτηση είναι υπερβολικά αόριστη. Το κόστος κατασκευής ενός eshop καθορίζεται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ένα γενικό εύρος τιμών για eshop μικρομεσαίων και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά είναι από 1000 έως 5000 ευρώ. 

Η τελική τιμή έχει να κάνει με τους παρακάτω παράγοντες:  Έχει σημασία ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί, πως θα αναρτηθούν τα προϊόντα, ποιες οι λειτουργικότητες του e-shop,  εάν θα υπάρχουν online συνδέσεις (γέφυρες) που θα αλληλοεπιδρούν με εξωτερικά software ή άλλες πηγές και πολλά άλλα. Βέβαια εκτός από το κόστος κατασκευής, υπάρχει το κόστος εργασιών SEO ώστε να αξιολογείται θετικά από την Google και τις μηχανές κατάταξης, το κόστος του συνόλου προωθητικών ενεργειών (web marketing) και φυσικά το κόστος διαχείρισης και υποστήριξης. Με λίγα λόγια μπορεί ένα  e-shop να κοστίσει ελάχιστα και ένα άλλο 20.000 ευρώ, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα φυσικά καταστήματα. Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το κόστος ενός eshop διαβάστε το άρθρο μας εδώ.

Δημιουργία eshop Τι χρειάζεται? Όλα τα έγγραφα και οι διαδικασίες;

Το πρώτο που απαιτείται είναι μια αναλυτική συζήτηση μαζί μας για να προσδιορίσουμε τον επιχειρηματικό στόχο σας, το target group των πελατών που στοχεύετε και του τρόπου λειτουργίας που θέλετε αν έχει το eshop σας.

Έχει σημασία βέβαια αν πίσω από το eshop υπάρχει και ένα φυσικό κατάστημα (ή περισσότερα) ή αν υπάρχει μία εταιρία παραγωγής ή αν δημιουργείται μία νέα επιχείρηση που θα λειτουργεί μόνο σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Αναλόγως, θα καθοριστούν οι αναγκαίες λειτουργίες του eshop σας, αν θα υπάρχει αποθήκη, αν θα συνδεθεί με εμπορικό πρόγραμμα κλπ.

Φυσικά χρειάζεται να έχετε ή να δημιουργήσετε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες των προϊόντων που θα πουλάτε, την περιγραφή κάθε προϊόντος με τίτλο, χαρακτηριστικά και περιγραφή του προϊόντος και να προσδιορίσετε να φίλτρα που θα υπάρχουν.

Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε τους τρόπους πληρωμής, την συνεργασία σας με εταιρία courier ή μεταφορική και αρκετές άλλες λεπτομέρειες.

Για όλα τα παραπάνω βέβαια θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε τα άρθρα μας “δημιουργία eshop – τι χρειάζεται” και “συχνές ερωτήσεις για τα eshop”.

Θα είναι εύκολη η διαχείριση του eshop μου;

Οι πλατφόρμες με τις οποίες δημιουργεί e-shop η MrPcDoctor προσφέρουν εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον για οποιονδήποτε είναι στοιχειωδώς εξοικειωμένος με την χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. Φυσικά η MrPcDoctor αναλαμβάνει την δωρεάν εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του δικού σας eshop μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τους.

Με fast track εκπαίδευση μαθαίνετε να αναρτάτε προϊόντα, να δημιουργείτε προσφορές, να προσθέτετε άρθρα στο blog του eshop σας και γενικότερα να το διαχειρίζεστε με ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παραδίδουμε και video tutorials (εάν χρειαστεί) για να ανατρέξετε αν ξεχάσετε κάτι.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο το eshop μου;

Ένα σύνηθες e-shop μπορεί να είναι έτοιμο σε ένα μήνα. Ωστόσο ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιος τρόπος σχεδιασμού θα επιλεγεί; ποιες οι λειτουργίες του eshop; Ποιες και πόσες οι εξωτερικές συνδέσεις; Πόσα τα προϊόντα που θα αναρτηθούν και πως θα αναρτηθούν; Αλλά εκτός από τα παραπάνω σημασία έχει και η δική σας ανταπόκριση στη συνεργασία μας. Όσο πιο άμεσα μας στέλνετε ότι χρειαζόμαστε από κείμενα, περιγραφές και φωτογραφίες προϊόντων, κόστη μεταφορικών, στοιχεία σύνδεσης με τράπεζα, courier κλπ. τόσο ταχύτερα.