Εγκαταστάσεις Ενσύρματων και Ασύρματων Συναγερμών

Εγκαταστάσεις Ενσύρματων και Ασύρματων Συναγερμών

Οι συναγερμοί ασφαλείας εφαρμόζονται σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει ανάγκη να προστατέψουμε αγαθά, ανθρώπους και κατοικίδια. Μελετώντας τον εκάστοτε χώρο και κάνοντας ανάλυση κινδύνου, εγκαθιστούμε τον συναγερμό ασφαλείας αντίστοιχο με τις απαιτήσεις του φυλασσόμενου χώρου, την υποδομή του κτηρίου και τις ανάγκες των προστατευόμενων μελών του.

Η βιομηχανία των συστημάτων ασφαλείας αποτελεί έναν ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο, όπου εφαρμόζονται διεθνή πρότυπα ασφαλείας για την σχεδίαση και την κατασκευή συστημάτων συναγερμού.

Καινοτόμες Λύσεις Ασφαλείας

Για τις ιδιαίτερες ανάγκες του σκάφους  ή του αυτοκινούμενου οχήματός σας, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας λειτουργεί αποτρεπτικά ενάντια σε οποιαδήποτε ενέργεια κλοπής ή δολιοφθοράς. Έπειτα η εγκατάσταση ενός συναγερμού ασφαλείας αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Γιατί οι στιγμές που περνάμε ξέγνοιαστα με την οικογένειά μας, τους οικείους ή τους φίλους μας, δεν δύναται να υπολείπονται σε ασφάλεια.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

TECNOHELLAS-Monitoring

Η σύνδεση των συναγερμών ασφαλείας σε ένα 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων αποτελεί την πιο αξιόπιστη δικλείδα ασφαλείας, τόσο για την προστασία της ιδιοκτησίας μας όσο και για την ασφάλεια της ίδιας μας της ζωής.
Το κέντρο λήψης σημάτων μας προσφέρει υπηρεσίες επιτήρησης, μεταφορά εικόνας & οπτική πιστοποίηση συναγερμού, έλεγχο ωραρίου, ασύρματη επικοινωνία κι αναφορά κατάστασης ιστορικού. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπου ελλοχεύει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή, το κέντρο λήψης σημάτων λειτουργεί ταχύτατα κι αποτελεσματικά!

Αναβάθμιση Συναγερμού – Περιμετρική Αναβάθμιση

Συντήρηση Συναγερμού Ασφαλείας

Οι συναγερμοί ασφαλείας, ως το πιο προσφιλές στο αγοραστικό κοινό σύστημα, αποτελούν εδώ και δεκαετίες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Όπως κάθε ηλεκτρονικό σύστημα, έτσι κι ένας συναγερμός κατασκευάζεται ή αναβαθμίζεται για να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας όπου εφαρμόζεται.

Αναβάθμιση Συναγερμού

Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας και την αίσθηση ασφάλειας στον χώρο μας, επιλέγοντας ψηφιακά συστήματα και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Περιμετρική Αναβάθμιση

Η περιμετρική προστασία είναι μια από τις σημαντικότερες δικλείδες ασφαλείας στην αναβάθμιση συναγερμού. Ανιχνεύει την παράνομη δραστηριότητα σε απόσταση έως και 250m από την ιδιοκτησία μας,  ενεργοποιεί το σύστημα ασφαλείας κι αποτρέπει την παραβίαση του χώρου μας.

Συντήρηση Συναγερμού

  • Καλύπτουμε τα κενά ασφαλείας.
  • Θωρακίζουμε τον χώρο, βάσει των απαιτήσεων του και των αναγκών του τελικού χρήστη.
  • Επιλέγουμε αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.
  • Φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή συντήρηση του συστήματος ασφαλείας μας.